Home
Wij over onszelf
News
Contact
Documenten
Sitemap

Rodenco is een zelfstandige onderneming die in 2008 is opgericht door Ghislain Rodenburg. Rodenco verleent project- en interim management diensten in diverse sectoren zoals ICT, bouw, publieke infrastructuur en plant engineering en maintenance

Ghislain Rodenburg heeft in de afgelopen 20 jaar vele functies bekleed in de ICT industrie. Als projectleider en projectmanager heeft hij projecten uitgevoerd op gebied van industriële automatisering, technische infrastructuur, architectuur, Enterprise Content Management en eBusiness omgevingen. Als Interim Manager heeft hij leiding gegeven aan diverse organisatieonderdelen in internationale ondernemingen zoals Elsevier Science, Bloemenveiling Aalsmeer en Philips; daarbij verantwoordelijk voor zowel dagelijkse leiding als realiseren van benodigde veranderingen. Hij is in staat in korte tijd zijn plaats op te eisen in de organisatie en weet hij de noodzakelijke veranderingen door te zetten.

Als manager van Logica is hij verantwoordelijk geweest voor een team van 23 ICT professionals en laatstelijk in deze zelfde organisatie als delivery director eindverantwoordelijk voor de levering van een gevarieerde projecten-portfolio in de Chemicals & Pharma markt (DSM,Sabic,Akzo) en voor klanten in de regio Limburg.

Ghislain Rodenburg zou graag de verworven project- en delivery management vaardigheden willen inzetten voor opdrachten niet alleen in de ICT sector maar ook daarbuiten zoals bijvoorbeeld plant engineering, publieke infrastructuur projecten of grote bouw projecten.

Hij voelt zich goed thuis in een veelvoud van organisaties, markten en inhoudelijke gebieden (techniek, organisatie, architectuur). Hij beweegt zich met evenveel gemak op directieniveau, maar kan zich ook uitstekend inleven in de problematiek die op lagere organisatieniveaus speelt. Gedurende zijn werkzaamheden is hij in aanraking gekomen met verschillende (organisatie)culturen. Hij weet mede door deze ervaring de door hem geleide projecten succesvol te volbrengen, in een diversiteit aan omgevingen. Zijn aanpak is pragmatisch, vanuit een brede inhoudelijke basis. Betrokken bij de doelstellingen van de klant staan zakelijkheid en kwaliteit hoog in zijn vaandel.

Rodenco © | info@rodenco.nl